VoIP Telefooncentrale

Bel: 0418-655000


Voip

Gratis offerte aanvragen

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha

  Privacy Policy

  Toename mobiel werken

  Mobiel werken zal de komende jaren sterk toenemen. De verwachting is dat ook het aantal fysieke werkplekken in kantoorruimten afneemt. Volgens het onderzoek dat in opdracht van Citrix is uitgevoerd zijn er in 2020 nog maar zes werkplekken beschikbaar voor 10 werknemers. Op dit moment zijn dat nog zes werkplekken voor 8,4 werknemers. Dat betekent dat er het aantal werkplekken afneemt met 27%.

  Nederland loopt voorop

  Het onderzoek, waarbij zo’n 1900 IT-managers in 19 landen zijn ondervraagt, stelt bovendien vast dat Nederland voorop loopt in de ontwikkeling. Steeds meer bedrijven lijken de voordelen van mobiel werken in te zien en schrappen fysieke werkplekken op kantoor en maken ruimte voor thuiswerken.

  Verklaring toename internetbellen

  De toename van mobiel werken is tevens een verklaring voor de toename van bellen via internet. Het aantal VoIP aansluitingen blijft in ons land toenemen doordat het vaak goedkoper en efficiënter werk voor bedrijven. Indien u meer wilt weten over bellen via internet en de voordelen voor uw bedrijf in kaart wilt hebben, kunt u contact met Pellegrom Telecom opnemen.
  © Copyright All rights Reserved