VoIP Telefooncentrale

Bel: 0418-655000


Voip

Gratis offerte aanvragen

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha

  Privacy Policy

  SIP provider

  Wilt u goedkoper en eenvoudiger zakelijk telefoneren en bent u op zoek naar een SIP provider? Dan bent u op zoek naar Pellogrom Telecom. Wij zijn als SIP provider gespecialiseerd in deze moderne vorm van telefoneren.

  Wat is SIP?

  Session Initiation Protocol (SIP) is het protocol voor VoIP en VPN diensten. SIP maakt audio, video- en datacommunicatie mogelijk. Met een zogenaamd SIP-adres kan er direct naar elkaar gebeld worden, zonder dat er een VoIP provider tussen komt.

  Kosten besparen

  Als u een abonnement afsluit bij een SIP provider ontvangt u een SIP Trunk. Dit is te vergelijken met een ‘normale’ telefoonlijn, maar kent het verschil dat uitgaande gesprekken via een het datanetwerk (internetverbinding) lopen. Doordat spraak en data over één netwerk lopen kunt u kosten besparen.

  Contact met uw SIP provider

  Wij zorgen er als SIP-provider vervolgens voor dat uw gesprekken in het ‘normale telefoonnetwerk’ terechtkomen en u kunt bellen met alle vaste- en mobile telefoons. Wilt u meer informatie of graag een overzicht van de kosten die uw bedrijf kan besparen? Neem dan nu contact met ons op!
  © Copyright All rights Reserved