VoIP Telefooncentrale

Bel: 0418-655000


Voip

Gratis offerte aanvragen

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha

  Privacy Policy

  Pellegrom Telecom

  Pellegrom Telecom is door Lijndert Pellegrom, de huidige eigenaar in 1984 opgericht. Wij zijn sinds 1992 gevestigd in Waardenburg. Op deze locatie beschikken wij over een eigen kantoor, werkplaats en showroom.

  Persoonlijke aandacht en service

  In de loop der jaren heeft Pellegrom Telecom veel ervaring opgedaan en een grote en brede klantenkring opgebouwd. Iedere klant krijgt van ons de persoonlijke aandacht en service die u mag verwachten. Met slechts één aanspreekpunt kunt u eenvoudig en snel communiceren en is snel handelen mogelijk.

  Breed assortiment

  Met het brede assortiment aan telefoondiensten en telefoonservices zijn wij in staat om u een complete oplossing voor uw communicatie op maat te verzorgen. Oftewel, Pelgrom Telecom maakt uw communicatie helder!

  Meer informatie of een offerte ontvangen?

  Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bereiken via de ‘Bel met terug’- button, dan wordt u zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers terug gebeld. Indien u een gedetailleerde offerte van Pellegrom Telecom wilt ontvangen, kunt u ook het invulformulier op deze website invullen en versturen.
  © Copyright All rights Reserved